Sæt med 2 Justerbare Håndvægte i Støbejern, 2 x 30 kg Vægtskiver, Stålhåndtag, Vægtløftning, Hjemmegym, Sort

1.299 kr.

Få maksimalt udbytte af dine træningsøvelser derhjemme med dette sæt af justerbare håndvægte. Op til 30 kg vægt pr. håndvægt. Træn effektivt og nå dine mål.

Køb her

Varenummer (SKU): 4329101308239800 Kategori:

Med dette sæt med 2 justerbare håndvægte i støbejern kan du tage din træning til det næste niveau og gøre dine fitnessmål til virkelighed. Disse håndvægte er det ultimative redskab til at opbygge styrke, øge muskelmasse og forbedre din generelle træningsydelse.

Med et imponerende vægtområde fra 2,5 kg til 30 kg på hver håndvægt giver dette sæt dig mulighed for at skræddersy din træning præcis efter dine behov og mål. Uanset om du er nybegynder eller erfaren, kan du nemt justere vægten ved blot at tilføje eller fjerne vægtskiverne, så du altid kan udfordre dig selv og skubbe dine grænser.

Det stærke støbejernsmateriale sikrer, at dine håndvægte vil holde i lang tid, selv under de mest intensive træningspas. De ergonomiske stålhåndtag giver en behagelig og sikker greb, så du kan fokusere på din træning uden at bekymre dig om uønskede glid.

Med dette sæt med 2 justerbare håndvægte kan du opgradere dit hjemmegym og få en effektiv træning, uanset hvor lidt plads du har. Brug dem til en række øvelser som biceps curls, triceps extensions, skulder presse og meget mere for at tone og styrke dine muskler på en sjov og effektiv måde.

Tag kontrollen over din træning og opnå dine fitnessmål med LevaMind justerbare håndvægte i støbejern. Invester i dit helbred og trivsel i dag, og lad disse håndvægte være din pålidelige partner på vejen mod en stærkere og sundere version af dig selv. Grib fat i dem, løft dem og føl den styrke og power, der venter dig på den anden side af din træning.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sæt med 2 Justerbare Håndvægte i Støbejern, 2 x 30 kg Vægtskiver, Stålhåndtag, Vægtløftning, Hjemmegym, Sort”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.