Bobler og afslapning på Hotel Viking

Hotellets suiter og værelser er designet med fokus på afslapning og luksus. De rummelige suiter tilbyder panoramaudsigt over den smukke natur, hvor gæster kan nyde udsigten over fjorden fra deres private balkon. Værelserne er udstyret med lækre senge, bløde håndklæder og eksklusive toiletartikler, så gæsterne kan nyde en behagelig og afslappende oplevelse. Hotellets spa-område byder på en indendørs pool, boblekar og et bredt udvalg af behandlinger, hvor gæsterne kan forkæle sig selv med luksus og velvære.

Spaoplevelser, der tager pusten fra dig

Hotellets spa tilbyder en række spaoplevelser, der virkelig tager pusten fra dig. Lad dig forkæle i de luksuriøse omgivelser, hvor du kan nyde en afslappende massage eller et brusebad i bobler. Afslapningen tager helt over, når du synker ned i det varme jacuzzi og lader tankerne drive. For den ultimative spaoplevelse anbefaler vi at booke et Spa Getaway med bobler på Hotel Viking.

Nyd bobler og gourmetmad i hyggelige rammer

Hotellets restaurant tilbyder et bredt udvalg af lækker gourmetmad, der nydes i hyggelige og afslappende rammer. Nyd en flaske bobler mens du lader op og slappe af i den smukke indretning. Hotellet er et perfekt sted at undslippe hverdagens stress og jag og slappe af. Hvis du søger et afstressende spaophold, er Hotel Viking et oplagt valg.

Genoplade batterierne med velvære og wellness

Efter en lang og travl dag er der intet bedre end at slappe af i hotellets wellness-område. Gå på opdagelse i det rummelige spa, hvor du kan nyde en duftende boble-massage eller slappe af i den varme jacuzzi. Lad tankerne flyde, mens du nyder den afslappende stemning og føler, hvordan batterierne langsomt lades op. Afslut dit wellness-besøg med en tur i saunaen, hvor du kan rense krop og sind, før du vender tilbage til resten af din ferie med fornyet energi.

Lad stress og bekymringer forsvinde i dampende saunaer

Når travlheden i hverdagen sætter sine spor, er der intet bedre end at trække sig tilbage til Hotel Vikings afslappende saunaer. Her kan du lade kroppen slappe af i den behagelige, varme luft, mens sindet finder ro. Lad dine tanker drive bort, mens du nyder udsigten over den smukke natur udenfor. Når du forlader saunaen, føler du dig genoplivet og klar til at tage fat på resten af dagen med fornyet energi.

Oplev den ultimative afslappende getaway

Hotel Viking tilbyder den ultimative afslappende getaway. Nyd en velfortjent pause fra hverdagens stress og jag med en afslappende oplevelse på dette charmerende hotel. Lad dig forkæle i hotellets spa, hvor du kan slappe af i boblebad og sauna. Nyd en kop varm te eller et glas vin i de hyggelige loungeområder, mens du lader op til resten af dit ophold. Hotellets rolige omgivelser og imødekommende personale sørger for, at du kan slappe fuldstændig af og genoplade batterierne.

Forkæl dig selv med skønhedsbehandlinger og massage

Hotel Vikings spa-område tilbyder et bredt udvalg af luksusbehandlinger, der giver dig mulighed for at forkæle dig selv. Prøv en afslappende massage, hvor dygtige terapeuter arbejder med at løsne op for spændinger i kroppen. Eller nyd en ansigtsbehandling, der renser, fugter og giver din hud en smuk glød. Uanset om du vælger en klassisk behandling eller en mere eksotisk oplevelse, vil du forlade spa’en fyldt med velvære og indre ro.

Svøm i opvarmet pool og nyd udsigten

Hotellets opvarmede pool er et fantastisk sted at slappe af og nyde den smukke udsigt over omgivelserne. Lad dig synke ned i det varme vand og lad alle dine bekymringer forsvinde. Svøm nogle baner eller bare flyd rundt og nyd stilheden. Poolområdet er omgivet af store vinduer, så du kan betragte den smukke natur, mens du slapper af. Brug din tid i poolen til at genoplade batterierne og forberede dig på resten af dit ophold på Hotel Viking.

Sov som en dronning i vores elegante suiter

Vores elegante suiter på Hotel Viking er designet til at give dig en oplevelse som en dronning. De rummelige og lyse værelser er udstyret med luksusbetonede detaljer som silkebløde sengetæpper, dybe badekar og panoramaudsigt over Øresund. Nyd en god nats søvn i de komfortable senge, og vågn udhvilet op til en smuk solopgang over vandet. Suitelivet på Hotel Viking er synonymt med afslapning og fornyet energi.

Skab uforglemmelige minder på din Spa Getaway

Spa-opholdet på Hotel Viking er en unik mulighed for at skabe uforglemmelige minder. Nyd en afslappende boblebadbad, hvor du kan lade tankerne vandre og finde din indre ro. Afslut dagen med en velgørende massage, der hjælper dig med at slappe fuldstændigt af. Lad dig forkæle med luksuriøse behandlinger, og giv dig selv tid til at genoplade batterierne. Denne Spa Getaway er den perfekte måde at undslippe hverdagens stress og skabe et uforglemmeligt minde.